PIZZA SANDRO APELDOORN

PIZZA SANDRO APELDOORN Al sinds 1986 een begrip in Apeldoorn

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2704 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Sandro Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 17:00 De pizza was erg lekker, maar niet meer helemaal warm toen ze aankwamen.
21 mei 2022 om 21:24 Pizza was warm en heerlijk
15 mei 2022 om 10:44 Hele lekkere pizza! Snel bezorgd
13 mei 2022 om 22:29 Beste pizza’s van Apeldoorn! Nog nooit teleurgesteld!
13 mei 2022 om 19:02 Vriendelijke en snelle bezorger. Pizza was lekker en de groentes vers. Enige puntje van kritie: jammer dat de pizza niet was voorgesneden
12 mei 2022 om 20:18 Geweldig lekkere pizza, en goed gevulde calzone. Enig puntje was de nog bevroren tiramisu dit was wat jammer.
7 mei 2022 om 8:18 Heerlijke pizza, goed belegd en lekker van smaak. Ik had mijn pizza voor 18.15 besteld en was keurig op tijd!
30 apr 2022 om 21:47 Lasagna smaakte geweldig, keurig op tijd bezorgd en goed op temperatuur. Bijbesteld 2 stokbroodjes met kruidenboter en beker magnum……..kwamen we €0,50 tekort om te laten bezorgen. Dat is dan wel jammer……..maar een bakje saus van €0,75 besteld.
27 apr 2022 om 22:08 Ik heb een pizza besteld, voor levering om 18.30. Om zeven uur maar gebeld, een hoop herrie in de achtergrond maar na 5 minuten wordt mij meegedeeld dat de pizza er aan komt. Om 19.20 komt uiteindelijk de pizza! Een lauwe hap, niet een Calzone.
27 apr 2022 om 20:02 Eten zou 19 uur bezorgd worden (17.40u besteld) eten kwam na achteraan bellen pas 19.40 uur. Daarnaast was de pizza flauw helaas. Hier bestel ik niet meer
27 apr 2022 om 19:49 Hele goede pizza! Verse ingrediënten en deeg is gaar en niet klef.
25 apr 2022 om 8:39 De pizza met tonijn en zalm was extreem droog. Deze keuze zou ik niet nog een maken. De andere pizza’s waren oké.