PIZZA SANDRO APELDOORN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3032 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Sandro Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2024 om 21:55 Lekkere pizza’s. Nette bezorging. Wel jammer dat pizza d’olovia met Anjovis ontzettend gezouten was. Was haast niet te eten.
20 mei 2024 om 21:29 Was erg lekker en snel geleverd
20 mei 2024 om 19:54 Top
19 mei 2024 om 21:05 Eerst kwam de melding dat het nog 20 min duurde en na 20 min kreeg ik een melding dat het nog 52 minuten ging duren
19 mei 2024 om 20:17 Keurig op afgesproken tij
11 mei 2024 om 8:50 eten was heerlijk en kwam precies aan op het gevraagde moment
9 mei 2024 om 22:50 Helaas niet wat ik van ze gewend ben. Een. pizza die anders was dan normaal. Ineens zit er paprika op en als je ervoor kiest om knoflook op je pizza te willen komt er ineens een bakje knoflooksaus bij in plaats van stukjes knoflook. Andere kok?
6 mei 2024 om 19:59 Altijd een goede kwaliteit pizza en nog heet ook. Goede vulling en smakelijke deeg. Goed zo. Bezorging binnen de 10 min van de afgesproken tijd. Voor ons oké.
4 mei 2024 om 18:49 Keurig nette, stipte bezorging van een enorm lekkere pizza!!
4 mei 2024 om 10:32 Netjes op de aangegeven tijd, vriendelijk bezorger, en we hebben heerlijk zitten smullen.
28 apr 2024 om 18:19 Slechte bezorging en slechte communicatie. Was vroeger wel anders bij deze zaak.
23 apr 2024 om 20:39 5 kwartier moeten wachten op onze bestelling. De pizza was lauw en de calzone pizza was niet goed gevuld, de shoarma erin had weinig smaak. Jammer want ik heb hier altijd heerlijke gerechten besteld.